Solskjær: Lingard og Martial er i spil til Liverpool-kampen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Lingard og Martial er i spil til Liverpool-kampen

22 februar, 2019 - 10:23
Ole Gunnar Solskjær holdte i dag sit vanlige pressemøde forud for weekendens kamp. Her kom han blandt andet med en status på Jesse Lingard og Anthony Martials skader. Ifølge den norske manager er de begge i spil til søndagens rivlaopgør mod Liverpool.

Manchester United skal endnu engang i aktion i Premier League denne weekend. Der er dog ikke tale om hvilken som helst kamp, idet "De røde djævle" tager imod ligaens aktuelle andenplads i form af ærkerivalerne fra Liverpool F.C. Forud for dette opgør talte Solskjær med pressen, hvor en stor del af fokusset lå på, om Lingard og Martial ville få grønt lys fra lægestaben til at deltage i kampen.

- Vi ser ok ud (med hensyn til skader, red.). Jeg håber Jesse vil være klar, men jeg håber mere end tror. Anthony vil være klar, så det handler om, at de begge skal komme igennem de næste to træningssessioner. Anthonys skade var en anden muskel, og vi tror han kan være klar, og det håber jeg han vil, udtalte Solskjær blandt andet.

Det formodes altså, at Martial kommer i spil til weekendens kamp, hvorimod Lingard fortsat skal testes yderligere. 

Da Solskjær blev spurgt ind til, hvor vigtige henholdsvis Lingard og Martial er for holdet, svarede nordmanden med stor optimisme over for resten af truppen:

- Alle spillerne har en attitude, hvor de ønsker at give os noget. Måden vi spillede på mod Chelsea viser, at vi også kan klare os uden dem. De ønsker at spille denne kamp. Nogle har ikke spillet så meget, og måske får de chancen. Hvis ikke, vil det muligvis blive det samme hold, som vi spillede med mod Chelsea.