Solskjær kræver svar fra flere af sine spillere

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær kræver svar fra flere af sine spillere

19 april, 2019 - 13:28
- Der er ingen gemmesteder på en fodboldbane. Så klar har beskeden været fra Ole Gunnar Solskjær til sine spillere efter Barcelona-kampen.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

Forud for et par meget afgørende uger for Manchester United har klubbens norske manager givet sine spillere besked på, at nogle af dem har behov for 'et realitytjek'.

Det bliver en hård kamp for United at kvalificere sig til Champions League næste sæson, og selvom Solskjær er glad for den attitude flere spillere viser, så er der stadig arbejde, der skal gøres.

- Når du er på banen, så er der ingen gemmesteder. Du kan ikke gemme dig, og alle kan se, hvilket niveau du er på. Vi arbejder hårdt på det til træningen også, og jeg er nødt til at skabe den kultur, jeg gerne vil have her, siger nordmanden ifølge The Guardian.

Anthony Martial er en af de spillere, som United-manageren peger på. Franskmanden har ikke leveret for godt på det seneste, men der er stadig stor tiltro til franskmandens evner.

- Jeg har snakket med flere spillere og fortalt, hvad vi forventer. En af dem er Anthony Martial, der er et fantastisk talent, han har underskrevet en ny kontrakt, og han ved, vi tror på ham, så han skal bare blive ved med at arbejde. 

Ifølge Solskjær er det op til enhver Manchester United-spiller hele tiden at arbejde hårdt og bevise, at de vil blive i klubben og på holdet.