Solskjær kræver selvtillid og mod fra spillerne

United-spillerne må ikke være selvtilfredse, men de skal spille med selvtillid og mod mod Reading senere i dag, udtaler Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær advarer sine spillere mod at være for selvtilfredse, når de går ind til kampen mod Reading. Dagens modstander har nemlig alt at spille for mener nordmanden, og derfor skal spillerne vende selvtilfredshed til selvtillid, siger manageren. 

– Jeg var i Championship med Cardiff, og holdene spiller med så meget energi og entusiasme, det er helt fantastisk. Så vi kan ikke gå ind til kampen og være selvtilfredse. Men med mod og selvtillid.

Reading frister en tilværelse i bunden af Championship, mens United har vundet fire kampe i streg i Premier Leauge, men dagens modstander kan altså godt volde problemer.

– Når du går ind på Old Trafford, så betyder det ikke noget, hvor du ligger i ligaen. Det er noget, de har set frem til længe, og de har ikke noget at tabe. Så forhåbentlig kan vi levere og skabe nogle ubehagelige øjeblikke for John O’Shea, siger manageren med et smil-

Solskjær ser meget frem til at møde John O´Shea, som han kalder en fantastisk professionel, der elsker fodbold. 

Forhåbentlig kommer han ikke til at elske fodbold alt for meget i eftermiddag.

 

 

Forrige artikel

Optakt: Får talenterne chancen i FA Cuppen?

Næste artikel

Ingen Greenwood mod Reading

ANNONCE