Solskjær: Jeg vil hellere mangle en spiller end at have et røvhul i truppen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Jeg vil hellere mangle en spiller end at have et røvhul i truppen

21 maj, 2020 - 00:58
Ole Gunnar Solskjær fortæller ærligt, at han hellere vil have mangler i truppen end spillere med karakterproblemer.

Ole Gunnar Solskjær har, siden sin ankomst som permanent manager i Manchester United, ikke været bleg for at skippe spillere afsted, som han ikke passede ind - uanset hvem. Solskjær indrømmer nu også, at han er ligeglad med, hvor stor en spiller er, hvis ikke han passer ind i truppen.

- Jeg vil oprigtigt hellere mangle en spiller i truppen end at have et røvhul løbende rundt. Personligheden er så vigtig, for vi er et hold. Jeg vil gerne have spillere, som har lidt ego og kant, men de skal kunne omstille sig og passe ind, fortæller Solskjær.

I slutningen af sidste sæson så man flere eksempler på spillere, der ikke gav sig 100 procent for klubben, men i dag mener Solskjær ikke, at man har den slags typer i truppen længere.

- I marts 2019 var folk trætte, skadede og havde negative tanker, hvor det i dag er meget mere positivt. Der var også andre ting, jeg ikke brød mig om, såsom transferanmodninger, som ikke kunne vente til transfervinduet. Der vil altid være spillere, der gerne vil spille mere, men vi er et hold, og nu føler jeg ikke, at vi har en eneste, der ikke er en del af holdet.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.