Solskjær: Jeg er opdraget med, at vi skal angribe

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Jeg er opdraget med, at vi skal angribe

10 januar, 2019 - 22:33
Solskjær anerkendte Tottenhams styrker, da han blev spurgt ind til Uniteds kommende modstander på dagens pressemøde, men han understregede også samtidig, at han er opdraget med, at man skal angribe modstanderen.

Ole Gunnar Solskjær udviste respekt for sin kommende modstander på dagens pressemøde og havde ros til både Mauricio Pochettino og Harry Kane. Han betegnede Tottenham som et af de bedste hold i ligaen, men lagde samtidig vægt på, at Manchester United skal forsøge at angribe kampen, da han blev spurgt ind til, om han ville ændre tilgang og tilpasse sin takitk efter modstanderen. 

- Du tilpasser dig altid efter modstanderen, svarede Solskjær og fortsatte: 

- Vi spiller mod et af de bedste hold i liagen, så selvfølgelig skal man være bevidst om deres styrker, men jeg er blevet opdraget på den måde, at vi bliver nødt til at angribe mostanderen.

Solskjær pointerede samtidig, at Manchester Uniteds styrker ligger i det offensive spil. 

- Jeg mener også, at det er vores styrke. At gå fremad og angribe som hold. 

Den norske træner, som har fået 5 sejre i sine første 5 kampe, var dog også klar over, at det bliver en hård opgave på søndag mod Tottenham. 

- Vi kommer ikke til at få lige så mange chancer til at angribe, som vi har haft i de andre kampe, så vi må være klar, når vi får bolden og bruge den godt. Og så må vi sørge for at udnytte hele banens bredde, fordi Wembleys bane har en pæn størrelse.

Solskjær kunne endvidere fortælle, at Paul Pogba, som sluttede sig lidt senere end resten af truppen til holdets træningslejr i Dubai på grund af en skade, skulle være fit for fight igen og klar til på søndag. 

- Han så okay ud mod slutningen (af træningslejren, red.). Så han bliver klar. Han havde nogle problemer først, men han kom godt igennem de sidste par sessioner, så han bør være okay. 

Manchester United møder Tottenham på Wembley på søndag, kl. 17.30.