Solskjær: Jeg er mere end tilfreds med første halvleg

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Jeg er mere end tilfreds med første halvleg

25 november, 2020 - 00:13
Ole Gunnar Solskjær fortæller efter aftenens kamp, at han især var glad for præstationen i første halvleg.

Ole Gunnar Solskjær. ©Getty

Ole Gunnar Solskjær kunne her til aften se sine tropper besejre Istanbul Basaksehir med komfortable 4-1. Solskjær var især glad for holdets præstation i første halvleg:

- Jeg er mere end tilfreds med første halvleg. Man kunne se intensiteten og drengene nød virkelig, at spille. Det forventer man selvfølgelig også, når der er Champions League på Old Trafford, men vi kreerede virkelig mange gode chancer og mål. Jeg er meget tilfreds. 

Edinson Cavani og Donny van de Beek var begge to nye i startopstillingen i forhold til kampen mod West Bromwich, og især sidstnævnte, van de Beek, har der fra flere eksperter og fans' side, været snak om, at han snart skulle have chancen fra start. Her havde Solskjær også roser. 

- De er begge to (Donny van de Beek og Edinson Cavani, red.) ved at, vænne sig til hvordan vi gerne vil spille. Danny (van de Beek, red) kan spille i flere positioner og Edinson (Cavani, red) er en god gammeldags 9'er, som vi ikke har haft i et stykke tid. Jeg er meget tilfreds med deres indsats. 

Anden halvleg var mere jævnbyrdig. Dette finder Solskjær kun naturligt når man fører 3-0: 

- Når man fører 3-0 er det naturligt, at man fjerner foden en smule fra speederen. De nød helt sikkert anden halvleg mere end første, men vi er glade for sejren.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.