Solskjær hylder Ighalo, Shaw og Rooney

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er glad for at kunne bruge Odion Ighalo, der scorede to af Uniteds mål i 3-0-sejren mod Derby. Luke Shaw og den tidligere United-mand Wayne Rooney blev også rost af United-manageren.

Torsdag aften spillede Manchester United sig i kvartfinalen med en 3-0-sejr ude mod Derby. Med to mål var Odion Ighalo én af nøglespillerne i sejren, og manager Ole Gunnar Solskjær er glad for at kunne bruge nigerianeren i Rashfords fravær.

– Når man henter angribere, vil man gerne have, at de er glade og fulde af selvtillid. Han er kommet hertil, mens vi har et par skadede angribere, og det er virkelig godt for os at have Odion som en mulighed, siger Solskjær ifølge BBC og fortsætter:

– Han er en anderledes angriber, og han scorer nogle gode mål. Der er ikke mange, der kan skubbe den i nettet, som han gjorde ved sit første mål. Vi har et hold med gode spillere. 

Luke Shaw fik også ros med på vejen efter en god periode.

– Han bliver bedre og bedre og er i god form nu – uanset om han spiller venstreback eller i midterforsvaret. Han har arbejdet hårdt efter skader, og han fortjener det. 

Kampen markerede også et gensyn med legenden Wayne Rooney, der også får en hyldest med fra Uniteds manager.

– Alle elsker Wayne, og alle Uniteds tilhængere anerkender det, som han præsterede for klubben. Han spillede godt. Han viser klasse og et par gange fik han for meget tid på bolden efter min smag, lyder det fra manageren. 

I kvartfinalen af FA Cup møder United Norwich på udebane.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Ighalo: Nyder at være en del af det

Næste artikel

Trio tvivlsom til City-kamp

ANNONCE