Solskjær glæder sig over spillernes form

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær glæder sig over spillernes form

26 maj, 2020 - 17:39
Paul Pogba og Marcus Rashford er også fint med i træningen, lyder det.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

Manchester United-spillerne træner igen sammen på græs, selvom det er med hensyn til de regler om blandt andet afstand til hinanden, som de engelske myndigheder har bestemt. Ole Gunnar Solskjær er glad for den form, som spillerne er kommet tilbage i.

- Drengene har været fantastiske, vejret er godt, og de har virkelig nydt det. Alle ser skarpe ud, alle kommer med et godt humør, og forhåbentlig har vi vist, at vi kan gøre det her på en sikker måde, så vi kan tage næste skridt, siger nordmanden til MUTV.

Manageren roser spillerne for deres måde at passe på sig selv under coronapausen, hvor Michael Carrick, Kieran McKenna og Martyn Pert har overvåget dem.

To store profiler tilbage
Den uventede pause har givet mulighed for, at Solskjær kan få glæde af sine måske to største offensive trumfkort Paul Pogba og Marcus Rashford, der begge var ude med langvarige skader. 

- De ser gode ud, de har været med i træningen og har gjort det samme som de andre drenge. Der har ikke været nogen dårlig reaktion fra dem endnu, siger han.

Det ser altså ud til, at de to stjerner kan være klar, når Premier League forhåbentligt bliver sparket igang igen. Flere medier spekulerer i, at det kan blive midt/slut juni, men der er ikke noget, der er officielt endnu.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.