Solskjær glæder sig over fortjent sejr

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær glæder sig over fortjent sejr

21 oktober, 2020 - 00:05
Nordmanden glæder sig over sine spilleres præstation, og nævner særligt Axel Tuanzebe.

Fejringen er ikke ligeså euforisk, som sidste gang Rashford sikrede United en sikker sejr i Paris ifølge Uniteds norske manager, der savner nogle fans på stadion. Men han vil dog ikke ikke tage fra sit hold, at sejren mod Paris Saint-Germain var fortjent.

- Det er sterilt imodsætning til sidst, vi var her med vores fans. Men det var stadig fantastisk, og vi vandt helt fortjent, siger han ifølge BT Sport.

Axel Tuanzebe er en af de spillere, er umiddelbart høster et par overskrifter for sin præstation, og den engelske forsvarsspiller får også et par pæne ord med fra Solskjær.

- Når du spiller ude mod sådan et hold med spillere som Neymar og Mbappé, så skal du forsvare godt, og din målmand lave nogle redninger. Tuanzebe er en top forsvarsspiller, og den her første kamp i ti måneder er beviset på det, siger nordmanden.

Selvom aftenens sejr var vigtig og opløftende, vil Ole Gunnar Solskjær ikke lade træerne vokse ind i himlen. Manageren regner med, at der er brug for 10 point for kvalifikation til forårets knockout-fase, så næste kamp, der kommer allerede næste uge, er også vigtig påpeger han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.