Solskjær glæder sig over Europa Leagues mange muligheder

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær glæder sig over Europa Leagues mange muligheder

07 november, 2019 - 10:17
De unge får hår på brystet, de mere erfarne reserver får kamptræning, og turneringen kan føre United tilbage i Champions League - manager Ole Gunnar Solskjær ser mange plusser ved Europa League.

Solskjær efter kampen mod AZ ©Getty

Der er en lidt øv-agtig fornemmelse over at se Manchester United degraderet til europæisk fodbold om torsdagen, til kampe mod Partizan, AZ Alkmar og Astana i Europas næstfineste turnering, Europa League. 

Men manager Ole Gunnar Solskjær har som altid den optimistiske hat på. På pressemødet forude for torsdagens hjemmekamp mod Partizan, hvor United kan sikre sig videre avancemenet fra gruppespillet, fokuserede han på alle de ting, som han godt kan lide ved Europa League:

- Vi ser nogle unge spillere få chancen og gøre det godt. Mason Greenwood scorede sejrsmålet mod Astana, Brandon Williams var fantastisk i Beograd, og Garner havde også en virkelig god kamp, sagde nordmanden. 

- Vi har givet nogle andre spillere mulighed for spilletid, hvilket er vigtigt på den lange bane i Premier League. Du kan ikke gå igennem en sæson med 12-13 mand. 

- Så for mig har det været en mulighed for at give de unge en chance og give spilleminutter til de erfarne, der mangler kamptræning. Og så har vi holdt buret rent tre gange, hvilket er imponerende. 

Manchester United er pt 10 point fra de Champions League-givende top fire-placeringer i Premier League. Og Solskjær er også godt klar over, at en samlet sejr i Europa League kan ende med at blive Uniteds vej tilbage til Europas fineste turnering.

- Vi går efter at gå hele vejen til Gdansk, lød det fra Solskjær. 

Finalen i Europa League spilles den 27. maj 2020 i Gdansk i Polen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk