Solskjær glad trods middelmådig opvisning

Ole Gunnar Solskjær er glad for aftenens sejr, men ærgre sig over at niveauet var dalende i løbet af kampen.

Det blev til en 1-0 sejr i aftenens kamp mod Watford, og Manchester United er dermed videre til fjerde runde i årets FA cup. De røde djævle kom godt fra start med et hurtigt mål fra den midlertidige kaptajn McTominay. Resten af kampen var niveauet dog dalende, og det ærgre den norske Manchester United-manager, der dog stadig glæder sig over sejren.

– Det vigtigste i cuppen[FA cup] er at man går videre, så jeg tror, at det gør alle glade. Jeg synes at de første 15-20 minutter var højdepunktet i vores kamp. Vi lavede nogle rigtig gode ting, skabte chancer og så var det som om, at vi lod dem komme ind i kampen.

Solskjær lavede store ændringer i startopstillingen til aftenens kamp. Det betød, at mange reserver fik chancen for at vise deres værd på ny. Og Solskjær var også tilfreds med hans tropper.

– De havde chancen for, at vise hvorfor de skulle spille den næste kamp og få nogle minutter i benene. Jeg er glad for, at vi er videre. Jeg regnede med, at deres spil ville gro i løbet af kampen. Det modsatte skete.

Scott McTominay var valgt som kaptajn i kampens opgør, og Solskjær havde også kun rosende ord til målscoreren, som han kalder ‘et monster af et menneske’.

– Scott[McTominay] har haft en rigtig god sæson. Han bliver mere og mere farlig, og vi ved, at han kan være en boks-til-boks-midtbanespiller. Han skulle have scoret flere mål på standardsituationer før i dag, for han er et monster af et menneske. Jeg er meget glad for, at han scorede.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.