Solskjær: Forstår fansenes frustration

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Forstår fansenes frustration

24 januar, 2020 - 12:53
Igennem længere tid har en uro ulmet blandt Manchester Uniteds fans, og mod slutningen af onsdags opgøret mod Burnley forlod flere fans deres pladser før tid i protest. Manager Ole Gunnar Solskjær forstår frustrationen, men nordmanden maner fortsat til besindighed.

Det har igennem en del tid bestemt ikke været en dans på roser at være Manchester United-fans. Eller jo, hvis man med det udtryk forestiller sig at træde sine fødder til blods på tornene. 

På det seneste har der også floreret videoer af grupper af fans, der synger smædesange mod bestyrelsen, og i onsdags udvandrede tusindevis af fans et godt stykke før slutfløjtet af nederlaget til Burnley, hvor de mange røde sæder var tydelige efter de 90 minutter. Det er ikke gået ubemærket hen og til fredagens pressemøde måtte manager Ole Gunnar Solskjær også forholde sig til den voksende utilfredshed blandt fansene. 

- Det er forståeligt, at fansene nogle gange lufter deres utilfredshed, hvis resultaterne ikke går vores vej. Sidste uge bød på to skuffende resultater, som så har forstærket følelsen af utilfredshed, men det er også noget man vænner sig til, fortæller Solskjær.

- Når du har været i klubben så længe, som jeg har, så ved du, at det går op og ned, og vi kan ikke gøre meget andet end at kæmpe videre. 

Den norske manager melder også om en god stemning internt i klubben og til træningerne, ligesom han minder os fans om, at det tager tid at gennemføre en revolution. 

- Jeg tror, vores fans ved, hvad vi er begyndt på. Jeg er blevet betroet ansvaret for det, og sådan en transformation går ikke altid kun opad. Du kan ikke lade dig forstyrre af alt den furore, der rundt omkring. Der vil altid være kritik, og det handler om at være mentalt stærk, og det føler jeg, at jeg, klubben og staben omkring mig er. 

- Vi holder fast i det, vi stoler på, og jeg har fuld tiltro til de ting, vi har gang i. 

Efter nederlaget til Burnley har Manchester United tabt flere kampe, end de har vundet, under Ole Gunnar Solskjær, siden nordmanden fik sin fastansættelse tilbage i marts måned sidste år. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.