Solskjær før Liverpool: Det er den største kamp

Manchester Uniteds kampe mod Liverpool har altid betydet mere for Ole Gunnar Solskjær end alle andre, fortæller caretakeren i et stort interview på Sky Sports.

“Det er den store kamp, den vi ser frem til – Liverpool har altid været kampen.”

Sådan siger Ole Gunnar Solskjær forud for morgendagens brag mod Liverpool på Old Trafford, og det er en stor kontrast til Mourinho, der kunne sige, at alt ikke drejede sig om Liverpool-kampen, eller Louis van Gaal før ham der ikke mente, at en Liverpool-sejr betød mere end en sejr mod West Bromwich.

Den tidligere United-subersub forklarer yderligere.

– Der er en rivalisering mellem klubberne, og vi spillere fangede hurtigt managerens (Sir Alex Ferguson, red.) jobbeskrivelse – knock them of their fucking perch. Vi mærkede med det samme, at Liverpool var vigtig, om så det var på ungdomsniveau eller førsteholdet. Det gjorde ingen forskel, siger nordmanden.

Solskjær husker særligt tilbage på en særlig kamp mod Liverpool. Det var i FA Cuppens fjerde runde i 1999.

Michael Owen havde bragt Liverpool foran tidligt i kampen, og længe lignede det, at Liverpool ville trække det længste strå. Roy Keane ramte stolpen, og Giggs missede et par muligheder, inden Dwight Yorke udlignede. Og så var det selvfølgelig Uniteds nummer 20, der afgjorde kampen i overtiden.

– Jeg troede, vi skulle i forlænget, men så hældte Jaap Stam bolden op i feltet. Scholes kontrollerede bolden, jeg overtog den fra ham, og jeg scorede. Jeg havde tre berøringer i den kamp. En til at tage den med mig, en til at lægge bolden til rette, og så en til at sparke bolden gennem Carraghers ben og i mål, siger han.

Se højdepunkter fra kampen her.

United tabte som bekendt med 3-1, sidst holdet spillede mod Liverpool – to dage inden José Mourinho blev fyret, og Ole Gunnar Solskjær siden tog over. 

Forrige artikel

Rejsetilbud: Oplev Manchester-derby for 3.695,- (inkl. alt)

Næste artikel

Optakt: United tager imod ærkerivalerne fra Liverpool

ANNONCE