Solskjær er opmærksom på Palaces omstillinger

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er opmærksom på, at onsdagens modstander i Premier League, Crystal Palace, er en farlig modstander på kontraangreb.

Efter 0-0-kampen mod Liverpool skal Manchester United igen i aktion i Premier League onsdag aften, når Crystal Palace tager imod United i London. Det er en formstærk modstander, som United kommer til at stå overfor, da Palace ikke har tabt i seks kampe, hvoraf de har vundet fire. 

Manager Ole Gunnar Solskjær erkender også, at det bliver en svær opgave mod Palace, der går ind til mødet med United med en flot 4-1-sejr ude mod Leicester fra weekenden i frisk erindring.

– De har været rigtig, rigtig gode. Selvfølgelig var kampen og sejren mod Leicester imponerende. Måden, som Roy (Hodgson, red.) sætter sine hold op, kender vi, siger Ole Gunnar Solskjær på pressemødet forud for kampen og fortsætter:

– Vi skal være gode på bolden og lukke dem op, men vi ved, at de med Zaha, Townsend, Batshuayi og Benteke har fart og er farlige på kontra, så vi skal spille op til vores bedste. 

Da de to hold mødtes på Old Trafford tidligere i sæsonen, endte det med 0-0.

Forrige artikel

- Det her er Sanchez' og Lukakus chance

Næste artikel

Lukaku: Ligeglad hvor jeg spiller

ANNONCE