Solskjær: En del spillere er ude

Marcus Rashford er tvivlsom med sin ankelskade, men de spillere, der døjer med muskelskader, bliver ikke klar til kamp, fortæller Ole Gunnar Solskjær.

Der var nærmest tale om en farce, da United måtte udskifte tre spillere før pausen i braget mod Liverpool, hvor Rashford spillede hele anden halvleg med en dårlig ankel. Rashford har stadig en mulighed for at spille onsdag aften mod Crystal Palace, men resten er ude, fortæller Solskjær.

– Vi venter stadig på at se, hvordan Rashys(Rashford, red.) ankel reagerer på behandlingen. Det er for tidligt for dem med muskelskader, det er det. Der er en del ude, siger nordmanden på tirsdagens pressemøde.

Caretaker-manageren fortalte, at Matteo Darmian og Marcos Rojo har trænet med på det seneste, og sidstnævnte vil komme i spil onsdag aften.

Talenter kommer i spil
De muskelskader, som Solskjær henivser til, er Jesse Lingard, Juan Mata og Anthony Martial, der alle er offensive kræfter. United har dermed blot Lukaku og Alexis – måske Rashford – til rådighed mod Crystal Palace, og det åbner en dør for, at nogle af klubbens unge spillere kan få en plads i truppen.

– Gomes, Garner og Chong har været en del af vores træning i lang tid. Angel Gomes har været succesfuld på ungdomslandsholdsniveau, og jeg er sikker på, han får chancen, hvis han bliver ved at gøre det godt. 

– Garner er Carrick bare 20 år yngre, jeg er sikker på, han vil gøre det godt, og Chong vil køre rundt med modstanderne, hvis han kommer ind, siger nordmanden.

Men først i køen står altså Lukaku og Alexis, og Solskjær før det på pressemødet klart, de nu har chancen for at vise, at de skal være blandt de foretrukne 11.

Forrige artikel

Medie: United rykker på Bruno Fernandes

Næste artikel

- Det her er Sanchez' og Lukakus chance

ANNONCE