Solskjær: En del af læringsprocessen

På trods af et pointtab i aftenens kamp mod West Ham, ser Ole Gunnar Solskjær positivt på resultatet, der bringer klubben op på tredjepladsen i tabellen. Han ser desuden kampen som en del af holdets læringsproces.

Det sluttede 1-1 på Old Trafford her til aften. Et skuffende resultat, der alligevel betyder, at Manchester United rykker op på en tredjepalds i Premier League. Og det ser United-manageren som det vigtigste. 

– Vi talte i pausen om at vinde anden halvleg, men også om at vinde med 1-2 mål eller spille uafgjort ikke gør en forskel. Vi rykker op på tredjepaldsen med begge udfald, udtaler Ole Gunnar Solskjær til MUTV.

En storsejr til de røde djævle i aftenens kamp ville have gjort den sidste spillerunde væsentlig mindre nervepirrende. Nordmanden mener dog ikke, at det lå i holdets forventninger. 

– Når man ser, hvilken form West Ham er i for tiden, så kan man ikke forvente at vinde med tre, fire eller fem mål. En 3-0 eller 5-0-sejr ville have givet os et godt udgangspunkt søndag, men det kan man næsten ikke forvente mod et så velorganiseret hold som West Ham.

På trods af et pointtab ser Solskjær kampen som en del af den proces holdet er i.

– Vi lykkes endnu engang med at komme tilbage i en kamp efter at have været bagud, som vi gjorde det mod Bournemouth og Southampton. Jeg ser det som fremskridt og en del af læringsprocessen. 

Manchester United skal søndag til King Power Stadium for at møde Leicester City i Premier Leagues sidste spillerunde. Her skal de to klubber kæmpe om en plads i næste sæsons Champions League. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Moyes: Et dejligt point

Næste artikel

Greenwood i fornemt selskab med tangering af rekord

ANNONCE