Solskjær efter nederlag: Vi fortjente ikke at fortsætte vores udebanestime

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær efter nederlag: Vi fortjente ikke at fortsætte vores udebanestime

16 oktober, 2021 - 19:39
Manchester United måtte lide deres første nederlag på udebane i Premier League i 30 kampe. Manager Ole Gunnar Solskjær fastslår, at United ikke fortjente at holde liv i deres flotte udebanestime, og sår tvivl om sit valg af Maguire til dagens startellever.

Ole Gunnar Solskjær ©Imago

Det var alt andet end pænt, da Manchester United skulle forsøge at hente tre point på King Power Stadium. Det blev også til et 4-2-nederlag, og de røde djævles flotte udebanestime blev dermed stoppet. Solskjær mener, at det var helt fortjent efter dagens præstation.

- Når man kigger på kampen efter, var det skidt, at vi indkasserede de fire mål. Sådan som vi spillede, fortjente vi ikke at fortsætte vores sejrsstime på udebane.

- Vi har ikke været i god form og tabt for mange point på det seneste. Det er noget, vi skal kigge på. Vi skal måske ændre noget. Har vi brug for flere kræfter på banen? Hvad mangler vi?

Solskjær valgte til eftermiddagens kamp at starte Maguire, trods at han lige er kommet tilbage fra en skade. Nordmanden er dog i tvivl om, hvorvidt det var den rigtige bestlutning.

- Jeg vælger holdet, og Maguire havde ingen indvendinger, og så tager jeg ansvaret, hvis det ikke fungerede. Hvis vi lukker fire mål ind, har jeg nok taget en dårlig beslutning.

Manchester United går nu et hårdt kampprogram i møde, hvor første modstander er Atalanta i midtugens Champions League-kamp. 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her