Solskjær: De er bedre end os

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: De er bedre end os

25 april, 2019 - 00:21
En ærlig og fattet Manchester United-manager taler ud efter nederlaget mod City.

For syvende gang af de seneste ni mulige kampe i alle turneringer tabte Manchester United onsdag aften. Denne gang mod ligaens nummer et Manchester City, der bare er et bedre hold, erkender Ole Gunnar Solskjær.

- Vi fik en reaktion, men i sidste ende så blev vi bare slået af et bedre hold. Arbejdsindsatsen var der, vi var bare ikke gode nok, siger han. 

Det er aldrig sjovt at tabe et derby, og Manchester City har efterhånden fået overtaget de to klubber imellem, ligesom det nu også ligner, at bysbørnene vil vinde mesterskabet for anden sæson i træk.

Men Guardiolas tropper har sat en standard, som United skal nå, og det er opgaven nu, mener den nyudnævnte United-manager.

- Det er ikke sjovt at leve i Manchester, når det er på den måde. Det er op til os at lukke hullet og igen blive magtfaktoren, siger han.

Nordmanden måtte også forsvare David De Gea, der ikke så godt ud på Leroy Sanes mål til 2-0, der lukkede kampen. 

- Han lavede nogle fantastiske redninger i dag også. Det er hårdt arbejde for os alle, og han har bestemt høje standarder. Når vi har en periode som nu, er det vigtigt, at vi står sammen og samler hinanden op, siger han.

Arsenal tabte i aften 3-1 ude til Wolves, og det betyder, at United stadig har mulighed for at nå Champions League, og på søndag kommer et andet af konkurrenterne i det spil Chelsea på besøg på Old Trafford.