Solskjær: Cavani er ikke indskiftningsspiller

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Cavani er ikke indskiftningsspiller

28 december, 2020 - 15:18
Den norske manager siger også, at Edison Cavani selv bad om nummer 7, og at Manchester United regner med at forlænge aftalen med den 33-årige angriber.

Edison Cavani er for god til at være bænkevarmer. Så klar lyder meddelelsen fra Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær i et interview med manutd.com.

Den tidligere PSG-angriber fungerede igen som super sub på andenjuledag, da han kom på banen i anden halvleg af opgøret mod Leicester og lagde op til Bruno Fernandes' mål til 2-1. Tidligere på sæsonen scorede han to kasser som indskifter mod Southampton og blev matchvinder i 3-2-comebacket. 

Alligevel mener Solskjær - som selv var kendt som lidt af et bænkevarmervåben - at Cavani er en spiller til startopstillingen.

- Han er helt sikkert en starter. Du kan ikke klassificere spillere med så meget kvalitet, som andet end det, siger Solskjær. 

- Vi har massere af startspillere - mere end 11. Men han (Cavani, red.) kommer formentlig til at starte flere kampe, end han ikke starter. 

Bad selv om nummer 7

I interviewet fortæller Ole Gunnar også, at det var Cavani selv, der bad om Manchester United ikoniske trøjenummer 7. En tung byrde, som manageren godt turde give til en med Cavanis personlighed og historie:

- Det var det første, han spurgte mig om, da vi talte sammen. Vi snakkede lidt om trøjens historie. Men med hans (Cavanis, red.) karriere og erfaring, var jeg aldrig i tvivl om, at han kunne løfte ansvaret, siger Solskjær.

Indtil videre har den langhårede angriber scoret fire mål i 13 kampe for United, og formkurven virker opadgående. United har en klausul i Cavanis kontrakt, der gør det muligt at forlænge det etårige aftale med yderligere et år - og Solskjær regner også med, at aftalen med den aldrende målscorer forlænges.

- I øjeblikket ser det ud som om, at han har et par år i sig endnu, så jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle forlænge. 

- Han har haft en fantastisk indflydelse, siden han kom her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.