Solskjær bekræfter: De Gea og Pogba bliver ikke klar til Liverpool-opgør

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær bekræfter: De Gea og Pogba bliver ikke klar til Liverpool-opgør

16 oktober, 2019 - 23:24
Manageren gav onsdag en melding om skadessituationen i truppen forud for kampen mod Liverpool. Både de Gea og Pogba sidder ude.

Paul Pogba og Aaron Wan-Bissaka ©Getty

David de Gea måtte udgå i Spaniens kamp mod Sverige tirsdag aften med en muskelskade, og nu ser det ud til, at han også misser Uniteds storkamp på søndag mod Liverpool på Old Trafford. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

Det samme gælder for Paul Pogba, der dog slet ikke var afsted med landsholdet på grund af en ankelskade, som han har haft problemer med siden tidligt på sæsonen. I september spillede han mod Rochdale og Arsenal, hvorefter skaden brød op igen.

- Han kom tilbage og spillede et par kampe, og måske spillede han gennem smertegrænsen. Han blev scannet efter Arsenal-kampen og havde nok brug for et par ugers pause. Forhåbentlig er han ikke ude så længe, men han bliver ikke klar til denne kamp, nej, sagde Ole Gunnar Solskjær onsdag.

Til gengæld er der lys forude for Aaron Wan-Bissaka og Anthony Martial, der begge har siddet ude den seneste tid. De er således begge i spil til søndagens storkamp.

- Forhåbentlig vil Aaron (Wan-Bissaka, red.) og Anthony (Martial, red.) klare sig gennem træningen i denne uge og være valgbare. Om det bliver til en halvleg eller en halv time ved jeg ikke, men lad os se, hvordan det står til med dem, sagde Solskjær.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk