Solskjær begræder manglende VAR-beslutning

Ole Gunnar Solskjær er skuffet over det manglende røde kort ved Oriol Romeus hårde tackling på Mason Greenwood, der ikke gav et rødt kort.

Manchester United og Southampton spillede i dag 2-2 på Old Trafford, hvor resultatet i sidste ende var et stort billede af, at United var i undertal sidst i kampen. Men står det til Solskjær, burde gæsterne allerede været blevet reduceret til ti mand, da Oriol Romeu lavede en hård tackling på Mason Greenwood.

– Jeg ved i hvert fald, at min ankel ikke havde holdt til den tackling. Den var slem. Men vi har snakket nok om VAR, siger Solskjær om situationen.

Manchester United stillede til start med samme 11 mand for femte kamp i træk, og kampbilledet bar også præg af, at flere af stamspillerne så en smule trætte ud. Solskjær mener dog ikke, at kampens resultat er et tegn på træthed i truppen.

– Jeg tror ikke, det handler om træthed. Det var en af de der dage, hvor vi ikke scorede på vores chancer, hvor de gjorde det. David de Gea havde en rigtig god redning, men udover det havde vi de større chancer, men man får ikke tre point gratis.

– Southampton er et godt hold, og de løber og kæmper. Vi kom aldrig rigtigt ind i vores rytme i dag. Vi spillede dog noget fantastisk fodbold til tider, og vores mål var rigtig, rigtig gode. Det var det værste tidspunkt at lukke et mål ind på, men det sker i fodbold. Vi har vundet så mange kampe på den måde, og det er god læring for holdet, siger Solskjær.

Heldigvis for United tabte Leicester og Chelsea også point i top fire-ræset, hvilket betyder, at man er á point med Leicester og blot ét point fra Chelsea på tredjepladsen, så Manchester United har fortsat alt at spille for i Premier Leagues topstrid.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Martial og Rashford stærkest

Næste artikel

Maguire: Vi skulle have dræbt kampen med et tredje mål

ANNONCE