Solskjær: Bedste kamp fra Rashford under mig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Bedste kamp fra Rashford under mig

04 december, 2019 - 23:44
Ole Gunnar Solskjær har talt med BBC Sport efter aftenens 2-1-sejr over Tottenham. I denne artikel kan du læse nordmandens udtalelser.

Marcus Rashford ©Getty

Manchester United fik endelig tre point på kontoen. Dette skete, da Solskjær og co. formåede at slå José Mourinhos Tottenham med 2-1 på to mål af Marcus Rashford. 

Og det var også Rashford som fik en del af opmærksomheden fra Solskjær, da han blev interviewet af BBC Sport efter kampen.

- Det er den bedste kamp, han har haft under mig. Han var moden og stærk mod gode Premier League-spillere. Hans straffespark var roligt og forfattet, og hans første mål – vi ved han har disse mål i sig – og han havde derudover tre eller fire chancer. 

- Det var som om, at han var tilbage på legepladsen eller i baghaven. Vi ønsker, at de har det sjovt, og der er ikke noget farligt derude – kun 75.000 mennesker som ønsker at se det bedste fra dem.

Uniteds nordmand havde også et par kommentarer til den proces, som holdet i øjeblikket går igennem.

- De tre point er enorme for os. Vi har haft alt for mange uafgjorte denne sæson, og vi har givet alt for mange point væk fra en vindende position. De sidste to kampe (mod Sheffield United og Aston Villa, red.) har været god læring for os, og vi kom tilbage fra det med en god optræden. 

- Vi har startet genopbygningen. Vi har truffet nogle beslutninger, og vi prøver at bygge klubben til det bedre igen. Jeg kan ikke tænke kortsigtet, når jeg prøver at gøre dette. 

- Når vi vender situationen og vinder tre eller fire kampe, vil folk få den der Manchester United-følelse igen. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.