Solskjær antyder udskiftning i midterforsvaret

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær antyder udskiftning i midterforsvaret

25 september, 2020 - 12:10
Ole Gunnar Solskjær antyder på dagens pressemøde, at Eric Bailly og Harry Maguire vil udgøre Uniteds centrale forsvarsakse. Lindelöf kan ligne sorteper i den ligning på baggrund af svenskerens præstation mod Crystal Palace.

Harry Maguire og Eric Bailly i en alternativ dødboldssituation ©Getty

Eric Bailly kan meget vel få chancen for start, når United i morgen gæster Brighton. Den forestående udskiftning i Uniteds bagkæde antydes af Ole Gunnar Solskjær, der på dagens pressemøde roser Maguire og Baillys samspil i sidste sæson.

- Sidste sæson beviste, hvordan vi kan forsvare når vi er bedst. Sidste uge var ikke fantastisk, vi lukkede sjuskede mål ind, men jeg synes, vores defensive historik fra sidste sæson med Eric [Bailly] og Harry [Maguire] viste, hvor godt et partnerskab de var.

Victor Lindelöf modtog meget kritik efter hans præstation mod Crystal Palace. Den 26-årige forsvarsspiller nævnes ikke på pressemødet som en del af Uniteds gode defensiv, hvorfor det kan antydes, at han ikke er en del af Solskjærs planer frem mod anden runde, hvor han uddyber Eric Baillys rolle:

-  Eric [Bailly] er fit igen, et stort stort plus. Jeg ser frem til at se ham udvikle sig og spille flere kampe. Vi har ventet på, at han skulle være fit og spille mere regelmæssigt.

Bailly fik senest 90 minutter med Maguire ved sin side i tirsdagens 0-3-sejr over Luton.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.