Solskjær åbner op for fremtidsplanerne for Tuanzebe og Henderson

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær åbner op for fremtidsplanerne for Tuanzebe og Henderson

13 maj, 2019 - 09:00
Ole Gunnar Solskjær har opdaget, at udlejede forsvarsspiller Axel Tuanzebe og målmand Dean Henderson har haft en fantastisk sæson i henholdsvis Aston Villa og Sheffield United.

Dean Henderson ©Getty

Axel Tuanzebe kommer på pre-season, og Dean Henderson skal måske udlejes igen. Sådan lyder den umiddelbare vurdering fra Ole Gunnar Solskjær, da han bliver bedt om at forholde sig til to af Uniteds udlejede spillere, der begge har præsteret fremragende i Championsship. 

Axel Tuanzebe, som spiller midterforsvar for Aston Villa for anden sæson i streg, har sammen med sine holdkammerater spiller sig i Play-Off-semifinalerne, hvor de vandt den første af to kampe med 2-1 over West Bromwich. 

- Forhåbentlig kommer Axel nu i finalen. Han har spillet godt, haft et par skader, og jeg kan ikke vente med at få ham at se for os i pre-season i næste sæson, siger Solskjær. 

Dean Henderson, som er målmand i Sheffield United, har præsteret flest clean sheets i Championsship og er allerede rykket direkte op til Premier League på en flot andenplads. 

- Lad os se med Dean. Han rykkede op med Sheffield og har været fantastisk. Måske er det bedst for ham at spille et år i Premier League (på leje, red.). 

Sheffield United har offentligt udtalt, at de meget gerne vil beholde Dean Henderson.