Smalling: Proflierne afgør semifinalen

Chris Smalling tror på en tæt og taktisk affære mod Tottenham, hvor det bliver op til individuelle spillere at præstere det uventede. Det siger han til manutd.com.

Profilerne skal kreere noget specielt og afgøre FA Cup-semifinalen mellem Manchester United og Tottenham. Sådan lyder spådommen fra Chris Smalling, der dermed lægger pres på holdkammerater som Paul Pogba, Alexis Sanchez og Romelu Lukaku. 

– Begge hold vil rent taktisk være spot on. Og så er det op til klassespillerne, som begge mandskaber har, at producere noget specielt. Det ville ikke undre mig, hvis det bliver det (individuelle præstationer, red.), der afgør kampen, siger Smalling til manutd.com. 

– Jeg tror, at alle kan forvente en spændende kamp, for der er meget på spil for begge hold. 

Sidst at Tottenham og Manchester United mødte hinanden på Wembley, scorede hjemmeholdet efter 10 sekunder og sendte “de røde djævle” hjem til Manchester med en 2-0-lussing i kufferten. Den kamp har Chris Smalling ikke glemt. 

– Vi startede meget skidt, og det fik os på hælene. Vi kom aldrig tilbage i kampen, siger englænderen og kommer med opskriften på succes: 

– De kan lide at kontrollere kampen i deres eget tempo, men hvis vi kan bryde dem og tage initiativet, har vi set, at vi kam slå dem. 

OldTrafford.dk dækker FA Cup-semifinalen mod Tottenham både før, under og efter kampen. Følg med her på sitet eller på vores Facebook-side.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Carrick sagde nej til landsholdet

Næste artikel

Wenger stopper i Arsenal

ANNONCE