Smalling: Derfor er jeg veganer

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Smalling: Derfor er jeg veganer

10 februar, 2019 - 11:28
Ifølge Chris Smalling selv er han blevet fysisk stærkere og hurtigere efter at være blevet veganer.

Chris Smalling scorer mod Watford ©Getty

Chris Smalling er stoppet med at spise kød, fisk og mælkeprodukter, og som en følge deraf har han oplevet flere fordele på egen krop, fortæller han.

Englænderen vendte i går tilbage til Manchester Uniteds startopstilling efter at have været skadet, og det er blandt andet restitutionen efter kampe, som er blevet væsentligt forbedret.

- Selv før jeg blev veganer, da jeg bare havde fjernet rødt kød fra min kost, var min restitution meget hurtigere.

- Udover det bliver jeg konstant hurtigere og stærkere, siger han til SkySports.

Når Smalling spiser frokost på Uniteds træningsanlæg, Carrington, så er der specifikke retter bare til ham. Det er hans kone Sam, der har inspireret Smalling til den markant anderledes kostpyramide, og hun har også haft en finger med i spillet i forhold til, hvad Smalling får serveret på Carrington.

- Mange af holdkammeraterne kigger på maden og tænker, det ser godt ud. Og faktisk er meget af det væk, når frokosten er forbi, siger han.

SkySports skriver, at det plantebaserede fødevaremarked i Storbritanien havde en værdi af 443 millioner pund i 2018. Yderligere steg efterspørgslen på vegetariske og veganske menuer med 987 procent hos madudbringings-firmaet Just-Eat.