Sky: Sancho-forhandlinger afhænger af United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sky: Sancho-forhandlinger afhænger af United

19 januar, 2021 - 18:12
Sky Sports fortæller, at Dortmund er ikke i tvivl om, at Jadon Sancho ønsker at forlade klubben, men forhandlingerne i sagens natur afhænger af Manchester Uniteds interesse. En interesse, der ikke er eksisterende i øjeblikket.

Forhandlingerne mellem Dortmund og Manchester United om indkøbet af Jadon Sancho brød sammen i sommer. Nu forbedreder Dortmund et salg af højrekanten i sommerens transfervindue, men ifølge den troværdige journalist Raphael Honigstein er interessen fra United ikke længere eksplicit.

- Ingen stopper Manchester United, hvis de gik ud og følte sig rigtig sikre på at sige, 'lad os indgå denne aftale nu, lad os sørge for, at vi blander os i kampen'. Og måske så annoncere det i slutningen af januar. Det er i sagens natur muligt.

- Vi har bare ikke set eller hørt noget, der tyder på, at de (Manchester United, red.) faktisk er klar og villige til at vende tilbage til denne forhandling i øjeblikket. Jeg tror, at alle i Dortmund ved, at spilleren (Jadon Sancho, red) ønsker at forlade dem, fortæller Honigstein.

Honigstein forventer, at formelle bud fra de europæiske storklubber allerede vil indtræffe i foråret, hvor de økonomiske konsekvenser af corona-pandemien er mere transparente.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.