Sky: Maguire vil væk fra Leicester

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sky: Maguire vil væk fra Leicester

15 juli, 2019 - 20:19
Harry Maguire har informeret sine holdkammerater og sin træner i Leicester, Brendan Rodgers om, at han ønsker et skifte væk fra klubben. Det skriver Sky, som samtidig beretter, at Manchester United fører kapløbet om den engelske landsholdsspiller foran Manchester City.

Harry Maguire ©Getty

Harry Maguire er en eftertragtet herre denne sommer, hvor de to Manchester-klubber eftersigende bejler kraftigt til den 26-årige engelske landsholdsspiller, som Leicester angiveligt skulle have prissat til 80 mio. pund.

Tidligere på dagen kunne vi melde, at de engelske tabloidaviser mener at vide, at Manchester United skulle være nået til enighed med Leicester om en overgangssum for Maguire.

Endnu er intet bekræftet på den front, men nu får rygterne om et sommerskifte fornyet styrke, da Sky her til aften beretter, at Maguire skulle have informeret sin nuværende arbejdsgiver om, at han ønsker at forlade klubben denne sommer. 

Sky mener at vide, at Manchester United og Manchester City er de to største bejlere til forsvarsspilleren, og at United skulle føre kapløbet mellem de to. 

Hvis Leicester får held med at lokke 80 mio. pund ud af Manchester United for Maguires signatur, vil han i så fald overgå Liverpools Virgil van Dijk og blive den dyreste forsvarsspiller i historien.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.