Sky: Juventus og United forhandler i London om Pogba

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sky: Juventus og United forhandler i London om Pogba

14 juni, 2019 - 09:19
Juventus' sportsdirektør, Fabio Paratici er rejst til London for at mødes med Manchester Uniteds repræsentanter i klubbens kontorer i London for at forhandle om Paul Pogba. Det skriver Sky.

Der har været mange rygter om Paul Pogbas fremtid den seneste tid, hvor diverse storklubber eftersigende står klar i kulissen til at sikre sig Manchester Uniteds 26-årige verdensmesters underskrift. En af de klubber er franskmandens tidligere arbejdsgiver, Juventus, som angiveligt er interesserede i en genforening med Pogba. Så meget at klubbens sportsdirektør, Fabio Paratici, ifølge Sky, altså nu er rejst til England for at mødes med Manchester United for at forhandle om spilleren. 

Sky beretter at Juventus' 25-årige højreback, João Cancelo eftersigende indgår som en del af de forhandlingerne med Manchester United, som dog menes at befinde sig på et tidligt stadie.

Pogbas kontroversielle agent, Mino Raiola har været underlagt en karantæne den seneste tid, som har forhindret ham i at forhandle med klubber. Den karantæne er dog blevet ophævet nu, hvorfor at Raiola nu atter er fri til at forhandle på sine klienters vegne. Om den hollandsk-fødte italienske agent, Mino Raiola er tilstede ved forhandlingerne, melder historien dog ikke umiddelbart noget om. 

Den italienske sportsdirektør, Fabio Paratici, har ifølge Sky, flere gøremål i London, da han også skal mødes med Chelsea for at drøfte en eventuel overtagelse af London-klubbens italienske træner, Maurizo Sarri.