Skuffet Solskjær: Udvisningen fik stor indflydelse

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Skuffet Solskjær: Udvisningen fik stor indflydelse

14 september, 2021 - 22:23
Solskjær skuffet over nederlaget og måden spillerne forsvarede sig på.

Carrick, Solskjær og McKenna lægger planer ©Imago

Ole Gunnar Solskjær lægger ikke skjul på skuffelsen over nederlaget til Young Boys, og han mener, at Aaron Wan-Bissakas røde kort var for dyrt.

- Det lignede længe et point og et godt point i en svær kamp. Når du får det første mål, så tænker du, at chancen er der for at vinde kampen, men desværre vil en udvisning altid få en indflydelse, siger han og fortæstter om det røde kort.

- Aaron får en berøring, der bliver for lang, og så får han bolden, men han fører tacklingen igennem. Det er svært at argumentere imod det røde kort, men jeg synes ikke, det var en ondsindet tackling, soger han.

Manchester United skiftede formation med starten af anden halvleg, da følelsen hos trænerstaben var, at Young Boys begyndte at sende mange indlæg afsted, men nordmanden er ikke tilfreds med måden, som United-spillerne dæmmede op for det på.

- Du så tegnene mod slutningen af halvlegen. De begyndte der at slå indlæggene, så vi ændrede formationen. Vi var dog ikke gode nok til at komme ud for at stoppe indlæggene, så de blev ved at komme, og ved det første mål er vi uheldige med, at den bliver rettet af på Luke Shaw, siger han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her