Skuffende præstation i Rotterdam

United leverede en sløj indsats i Rotterdam, og måtte indkassere et nederlag på 1-0 til Feyenoord.

Det blev til en skidt start i Europa League for Manchester United. Ganske vist har hollandske Feyenoord fået en fremragende start i den hjemlige liga, og Jose Mourinho havde valgt at give flere reserver spilletid i dagens opgør, men indsatsen fra United var bare ikke god nok i dag.

Chris Smalling, Marcus Rashford, Morgan Schneiderlin, Matteo Darmian og Marcos Rojo fik alle deres første kamp fra start. Om det er den manglende kamptræning eller hvad skal være usagt, men spillet blev aldrig flydende. Der manglede tempo og rytme i spillet, specielt i den offensive del af spillet.

Hjemmeholdet fik dog heller ikke vist sig synderligt godt frem. I lange perioder var kampen præget af fejlafleveringer og tekniske fejl. De United-spillere som skulle overbevise Mourinho om de bør overvejes til startopstillingen til weekendens kamp mod Watford, leverede ikke varen i dag i Rotterdam.

Største chance til United kom i første havleg, men Anthony Martial fik ikke det bedste træf på bolden på kanten af feltet. Generelt var det ikke meget man så til franskmanden, der endnu ikke har nået formen fra sidste sæson.

Rashford fik chancen fra start på toppen, men den unge bomber lå alt for tit langt fra resten af holdet og manglede støtte. Flere gange forsøgte stortalentet at kalde tropperne frem, uden den store effekt, for United stod i perioder for langt tilbage på banen og fik aldrig rigtig lagt pres på hjemmeholdets bagkæde.

Omvendt stod forsvaret egentlig ganske fornuftigt. Smalling og Bailly viste lovende takter i samspillet, og Nicolai Jørgensen og co kom stort set ikke frem til nogle chancer i de første 45 minutter.

Billedet var det samme efter pausen, så da uret rundede de 60 minutter tog Mourinho konsekvensen. Ind kom Zlatan, Young og Memphis. Det hjalp ikke synderligt på spillet, selv om Zlatan var tæt på med et hovedstød kort efter indskiftningen.

Kampens enlige scoring kom efter 80 minutters spil, da Nicolai Jørgensen blev spillet fri på højrekanten og klogt lagde den skråt bagud, hvor Tony Vilhena kom og sendte bolden ind bag David de Gea. Efterfølgende viste tv-billederne dog, at Jørgensen var offside, noget dommer og liniedommer desværre overså.

Derefter blev de sidste ti minutter en lang belejring af Feyenoords felt, uden det dog endte i den forløsende udligning fra Uniteds side. Skuffende start på Europa League for United, da slet ikke leverede varen i dagens opgør.

Jose Mourinho skal nu samle tropperne til weekendens kamp mod Watford, men mon ikke de fleste af spillerne fra dagens kamp må se til fra bænken eller tribunen.