– Skal spille som mod Tottenham

Daley Blind har opskriften klar. Spillet skal op på samme niveau som i kampen mod Tottenham.

Hvis United skal forlade Anfield med en sejr, så kræver det at spillet når op på det samme niveau, som vi så i kampen mod Tottenham. Daley Blind spillede selv en hovedrolle i det, vi nok må kalde sæsonens klart bedste kamp indtil videre.

Hollænderen siger, at selvtilliden i truppen er meget stor, men han insisterer på, at spillet skal nå samme højde, hvis ikke højere, som i kampen mod Tottenham i sidste weekend.

– Jeg synes, at Liverpool har et godt hold med nogle rigtig gode spillere. Hvis vi spiller som i sidste weekend, så er jeg dog sikker på, at vi har en rigtig god chance. Det handler om at forblive rolige, spille vores eget spil og så være smarte, siger Blind til MUTV.

– Vi skal være aggressive på de rigtige tidspunkter, og vi skal i store træk gøre som i sidste weekend. Det handler om, vi tror på os selv, og så må vi bare vente og se.

Helt klar over kampens betydning

Daley Blind er helt klar over kampens betydning, både på grund af klubbernes historiske rivalisering, men også på grund af positionerne i Premier League. Han understreger dog, at det ikke er denne kamp, der bliver udslagsgivende for slutstillingen.

– Selvfølgelig kender jeg klubbernes historie, og at det er en meget vigtig kamp. Men vi har altså mange vigtige kampe her i slutningen af sæsonen, hvor jeg vil kalde dem alle for små finaler.

– Vi var alle meget glade efter sidste weekend, men vi var også hele tiden klar over de kommende kampe. Nu handler det om at holde vores fokus i alle kampe resten af sæsonen.

 

Forrige artikel

5 store øjeblikke mod Liverpool

Næste artikel

Startopstillingen mod Liverpool

ANNONCE