Sir Bobby: Rooney fortjener rekord

Med det udlignende mål til 1-1 mod Stoke kan Wayne Rooney nu kalde sig Manchester Uniteds mest scorende spiller nogensinde.

I 1973 blev Sir Bobby Charlton Manchester Uniteds mest scorende spiller nogensinde. Det skulle tage mere end 40 år før denne rekord blev slået.

– Det er over 40 år siden, at jeg scorede det sidste af mine 249 mål for Manchester United, så jeg må indrømme, at jeg er blevet vant til æren af at være klubbens topscorer, udtaler Sir Bobby til klubbens officielle hjemmeside.

Den 79-årige legende ønskede, i omklædningsrummet, Wayne Rooney tillykke som den første.

– Vi har haft nogle utrolige angribere på Old Trafford, og de har scoret en masse mål, men det har i et stykke tid været indlysende at Wayne Rooney ville slå min rekord, og i dag skete det. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er skuffet over at have mistet rekorden.

– Jeg kan dog ærligt sige, at jeg er glad på Waynes vegne. Han fortjener sin plads i historiebøgerne. Han er en stor spiller for både klub og land, og det er passende, at han nu er alle tiders topscorer for både United og England.

– Det har været godt at se ham hver uge siden han ankom til Old Trafford i 2004. Han lagde godt ud med et fantastisk hattrick i sin debut, og har begejstret os alle i årene lige siden.

– Jeg var 35, da jeg trak mig tilbage. Wayne er kun 31, og gør det stadig godt, så jeg tror ikke han er færdig endnu. Han fortsætter med at vise, at han kan score mål og levere assists og gode præstationer, når han får chancen.

– Nu er han manden, der skal slås, og jeg tror, der vil gå lang tid før vi ser dette ske.

Wayne Rooney kan derfor kalde sig klubbens mest scorende spiller nogensinde med 250 mål i den røde trøje. Et stort tillykke til Wayne Rooney med rekorden herfra.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Stolt Rooney: En stor ære

Næste artikel

- Modstandernes målmænd er altid fantastiske imod os

ANNONCE