Sir Alex til spillerne: I kan gøre klubben stor igen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sir Alex til spillerne: I kan gøre klubben stor igen

08 januar, 2019 - 10:46
Ifølge Neil Custis havde Sir Alex Ferguson en meget inspirerende besked til spillerne, da Ole Gunnar Solskjær forleden inviterede den legendariske skotte forbi Carrington.

Sir Alex og David Gill på Etihad ©Getty

Før nytår blev det fortalt, at Sir Alex Ferguson havde fået en invitation til af Ole Gunnar Solskjær til at møde spillerne på træningsanlægget Carrington. Neil Custis skriver i The Sun, at skotten angiveligt skulle have forvisset spillerne om, at der er gode tide forude.

- Han sagde til spillerne, at han tror på dem, og at de vil gøre Manchester United gode og succesfulde igen, og at netop denne gruppe af spillere vil være en stor del af dette, har en kilde i klubben fortalt Neil Custis fra The Sun.

Ifølge kilden reagerede spillerne rigtig godt på talen fra Fergie, og de tror på, at der er bedre tider forude.

Det er ikke helt urealistisk at tænke, at den legendariske managaer havde en finger med i spillet i forhold til at få Ole Gunnar Solskjær installeret som caretaker frem til sommer. En beslutning, der indtil videre har resulteret i fem sejre ud af fem mulige.

- Spillerne ønsker at tilbagebetale Sir Alex for støtten i talen, og de er meget besluttet på at vinde et trofæ for ham og Ole Gunnar Solskjær i denne sæson, siger kilden videre.

Hvis United-spillerne skal gøre det til seks sejre i træk under Solskjær, kræver det en sejr i den svære udekamp mod Tottenham på søndag.

 

Køb trøjen her