Sir Alex raser over Spurs-køb

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Sir Alex raser over Spurs-køb

04 januar, 2013 - 20:19
Tottenhams køb af Ezekiel Fryers får ikke overraskende Sir Alex Ferguson til at rase over købsprocessen, som koster Manchester United dyrt.

Premier League-klubben Tottenham Hotspurs forsøgte i sommer at hente Manchester Uniteds unge talent Ezekiel Fryers.

Fryers havde afvist Manchester Uniteds kontrakttilbud og stod nu uden kontrakt, men kunne ikke bare sådan skrive under med Tottenham der måtte betale en kompensation til Manchester United på flere millioner pund. I stedet skiftede englænderen til belgiske Standard Liege, hvor han efter bare et halvt år nu vender tilbage til England, denne gang som Tottenham-spiller.

Sir Alex Ferguson lægger ikke skjul på skuffelsen over denne måde at omgå kompensationen til Manchester United. Liege var som belgisk klub ikke forpligtet til at betale kompensation til Manchester United.

- Vi forventede det ville ske, hvis jeg skal være ærlig. Hvad skal man sige? For mig, ligner det en omgåelse af reglerne. Tottenham gjorde intet galt, da han skiftede til Standard Liege. De prøvede at købe ham af os og vi satte en bestemt pris. Den ville de ikke betale, men vi gav dem lov til at få ham ned på prøvetræning, da hans kontrakt alligevel var ved at udløbe.

- Så han tog ned til dem på prøvetræning og de tog ham endda med til Portugal. De meddelte at de ikke var interesseret i at betale, og lige pludselig skrev han under for Standard Liege, siger Sir Alex Ferguson til MUTV.

Raser over Tottenham formand

- Vi vidste med det samme at han ville vende tilbage til Tottenham i januar og det var hvad der skete. Det er en Daniel Levy (Tottenhams formand, red.) handel så det basker. Man kan se hans fingeraftryk overalt på den handel. Det var hvad vi forventede han ville gøre.

- Der er intet vi kan gøre ved det, men jeg synes, at vi for det første skal påråbe vores utilfredshed med det. 

Han råber nu op for at få ligaen til at se nærmere på Tottenhams ageren i transferen.

- Ligaen bør tage et kig på det. Hans registrering bør sættes på standby indtil de har undersøgt saget. Der må være nogle spor, som fx telefonopkald eller emails, som kan give den fulde historie af sagen. 

- Jeg må sige at jeg er skuffet over Tottenham. Uanset hvilken grund de måtte have, så bør en klub på den størrelse ikke synke så lavt. Jeg er skuffet, lyder det fra Sir Alex.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk