Sir Alex fik ret om Lingard

Sir Alex Ferguson forudså, at Jesse Lingard ville blomstre senere end andre spillere, lyder det fra Lingard selv.

Kendere af Manchester Uniteds akademi har i mange år været bekendt med Jesse Lingard. Englænderen har dog været på lejeophold i Leicester, Birmingham, Brighton og Derby, før det endelige gennembrud i United er kommet.

Først var han noget nær fast mand på Louis van Gaals United. Siden har også José Mourinho brugt Manchester-drengen på regulær basis, men det er først inden for de sidste par måneder, at Lingard for alvor har slået sig fast som en vigtig spiller i Uniteds offensiv.

I et interview med SkySports fortæller Jesse Lingard, hvordan Sir Alex Ferguson overbeviste Lingard og hans far om være tålmodige. Spilletiden i United skulle nok komme.

– Han fortalte, at jeg havde brug for at lære spillet andre steder ved udlån. Min far og jeg stolede på ham, og det vister sig, han havde ret, siger Lingard.

– Jeg tror på, at det er min tid nu. Jeg vidste, jeg skulle steppe op og tage ansvar. Det synes jeg, jeg har gjort. Jeg har scoret mål, og det har givet mig selvtilid. Nu er mit mål for hver kamp at komme på måltavlen.

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Mourinho: de Gea er en keeper

Næste artikel

Officielt: Giggs ny landstræner for Wales

ANNONCE