Sir Alex: Berbatov bliver hyldet

Manchester United-manageren forventer ikke andet end hyldest når Dimitar Berbatov i morgen træder ind på sin gamle hjemmebane.

Lørdag aften bliver det første gang at Dimitar Berbatov står overfor sine gamle holdkammerater, når han sammen med Fulham møder Manchester United på Old Trafford i FA Cuppen.

Den tidligere Manchester United-topscorer skiftede sidste sommer til London-klubben, hvor det foreløbig er blevet til 7 mål i 17 kampe.

Dimitar Berbatov var kendt for at dele vandene mellem Manchester United. Et talent som også hans holdkammerat, den tidligere United-spiller Kieran Richardson havde i tiden i Manchester United.

Men Sir Alex Ferguson udtrykker sikkerhed for at de begge nok skal blive mødt hjertlig velkommen på Old Trafford i morgen.

– Vi har oplevet flere tidligere spillere som er vendt tilbage og gjort det godt her. Men det stopper ikke fansene i at anerkende det arbejde de gjorde her. Jeg tror Dimitar og Kieran, hvis han spiller, vil få den samme velkomst som andre tidligere spillere også har fået fra vores fans.

– Vi har har haft tidligere spillere, som har scoret mod os før, som da Paul Ince gjorde det for Liverpool, men det er ikke noget vi bekymrer os særlig meget om.

– Vi er ikke en klub der lider under det. Robin van Persie scorede også mod Arsenal tidligere i sæsonen. Det er bare spillets regler.

Manchester United møder Fulham klokken 18:30.

Forrige artikel

Schmeichel: Uniteds fravær ødelagde FA Cuppen

Næste artikel

Fergie forventer Ferdinand forlænger

ANNONCE