Sidste chance: Bestil bogen nu, hvis du vil ha' den inden jul

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Sidste chance: Bestil bogen nu, hvis du vil ha' den inden jul

13 december, 2018 - 09:37
Hvis du vil være så sikker som mulig på at modtage jubilæumsbogen med posten inden juleaften, skal du bestille hurtigst muligt. Prisen er 129,- (inklusiv levering)

Kunne du godt tænke dig at give årets Manchester United-julegave til en, du holder af? Så skal du købe den nu! 

PostNords leveringstid er indenfor fem hverdage, men de er en anelse utilregnelige i juletiden. Derfor anbefaler vi, at du bestiller "Sammen om United i 15 år" i denne uge, hvis du vil være så sikker som mulig på, at den kommer frem før den 24. december. 

KØB JUBILÆUMSBOGEN HER - PRISEN ER 129,- (INKLUSIV LEVERING) 

 

 

*PostNord skriver på deres hjemmeside, at 93 procent af alt deres post leveres rettidigt. Hos OldTrafford.dk kan vi kun garantere, at vi sender bogen, så snart vi har registreret din betaling. 

Køb den på sportsbarer i København, Aarhus og Odense 

Hvis du gerne vil have fingre i bogen så hurtigt som muligt, og du gerne vil spare portoen, er det også muligt at købe "Sammen om United i 15 år" på udvalgte sportsbarer i forbindelse med Manchester Uniteds kamp på søndag mod Liverpool. 

I Odense og Aarhus er OldTrafford.dk tilstede på henholdsvis Kick Off og Tir Na Nog, hvor vi sælger bøgerne - begge steder kvitterer baren med en gratis fadøl til alle dem, der køber udgivelsen. 

I København sælger de den i baren på Den Glade Gris - vores Manchester United-stambar. 

 

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19