Shearer roser Mourinho - men kræver FA Cup-pokal

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Shearer roser Mourinho - men kræver FA Cup-pokal

22 april, 2018 - 14:01
José Mourinho får roser med på vejen af Alan Shearer, der dog mener, at United skal vinde FA Cuppen for at have haft en godkendt sæson.

José Mourinho ©Getty

Manchester United er videre til finalen i FA Cuppen efter en 2-1-sejr over Tottenham lørdag aften. 

Nu roser Alan Shearer José Mourinho for hans taktiske oplæg mod Mauricio Pochettino, der ifølge fodboldlegenden var i særklasse. 

- Manchester United skal vinde FA Cuppen for, at deres sæson har været en succes, men uanset hvem de møder i finalen, tror jeg, at José Mourinho finder en måde at slå dem på, skriver Shearer i en klumme for BBC Sport og fortsætter:

- Det var fuldt fortjent, at United slog Tottenham lørdag, for Mourinho var sublim i sin håndtering af kampen, især i anden halvleg. Hans hold fik tæsk af Spurs i de første 20 minutter, hvor de missede alle bolde og én mod én-dueller. 

- Mourinho gik bersærk på sidelinjen, men han fik omgjort alt, hvad der var galt. United sluttede med at have total kontrol over kampen. 

Mourinho har været udsat for massiv kritik de seneste måneder og slog efter gårsdagens sejr fast, at han synes, det i store træk har været uberettiget. 

Ifølge Shearer bør man også huske på, at United rent pointmæssigt er langt bedre stillet end i de andre sæsoner i post Ferguson-æraen. 

- Mourinho er i gang med at flytte United fra en sjetteplads til andenplads i denne sæson, hvilket for de fleste klubber vil være en præstation i sig selv. Men de skal også vinde FA Cuppen, lyder det fra den tidligere Newcastle-spiller. 

United møder enten Southampton eller Chelsea i finalen. De to sidstnævnte spiller i dag klokken 16. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19