Shaw vil erobre startplads i pre-season

Venstrebacken Luke Shaw føler sig i god form og er stålsat på overbevise Jose Mourinho om, at englænderen bør være en del af startopstillingen i Manchester United.

Luke Shaw går stadig og venter på sit gennembrud i Manchester United, hvor han i flere sæsoner er røget ind og ud af holdet. I sidste sæson mødte han flere gange kritik fra Jose Mourinho, og det fik mange til at spekulere i, om Shaw overhovedet havde en fremtid i klubben.

Den 23-årige venstreback er dog stadig i klubben og er med på pre-season i USA, hvor han håber på at arbejde sig tættere på startopstillingen.

– Når jeg ser tilbage på de sidste par år, har jeg ikke rigtig været på holdet i længere tid. Det år, hvor jeg brækkede mit ben, var det bedste i min karriere hos United. Jeg følte mig virkelig stærk og god, og det var meget uheldigt med skaden, siger Luke Shaw ifølge klubbens hjemmeside.

– Det er irriterende for mig at sige, at jeg bliver nødt til at bevise mit værd, men jeg ved, hvad jeg kan, og det er derfor. at jeg stadig er her. Jeg er sikker på, at det også er, hvad manageren tænker, fordi jeg tror ikke, at jeg ville være involveret nu, hvis han ikke troede på mig. Jeg har haft en god snak med ham, og jeg glæder mig til sæsonen og til at komme tilbage til mit bedste.

Shaws pre-season er flere gange blevet forstyrret af skader, men denne gang er venstrebacken, der har været et smut i Dubai på træningstur før opstarten, med fra starten, og han glæder sig over at få hele opstarten med.

– Det var planlagt, at jeg skulle til Dubai og træne, ligesom jeg gjorde med Adnan (Januzaj, red.) for et par år siden, og i starten af pre-season er det her det bedste, jeg har følt mig. Jeg følte, at jeg havde brug for det, fordi jeg har ikke rigtig haft en ordentlig pre-season i løbet af de seneste sæsoner.

– For et år siden var jeg skadet og i gang med genoptræning, men i år kan jeg få hele opstarten med, og lige nu går det hele rigtig godt, og jeg føler mig stærk og har det godt. Det skal jeg blive ved med, ikke bare nu men i hele sæsonen og bevise, hvorfor jeg er her.

Med Ashley Young på ferie efter VM og nyindkøbte Diogo Dalot med en skade bliver der sandsynligvis masser af spilletid for Shaw i denne pre-season, og englænderen håber, at han kan tage chancen.

– Der er ikke kun muligheder for mig, men for alle spillerne. Sådan ser jeg på det. Jeg træner hårdt, og når kampene kommer, handler de næste fem om fitness. Men jeg vil bevise overfor manageren, at jeg kan være en del af hans hold. Ikke bare for de her kampe, men også når alle er tilbage og kampklar.

– Jeg vil stadig gerne være et af de første navne på holdkortet. Det er tid til, at jeg beviser overfor ham over de næste par uger, hvad jeg kan, og hvorfor jeg fortjener at være en del af holdet. 

Det blev kun til 11 Premier League-kampe for Shaw i sidste sæson, hvor Ashley Young var foretrukket på venstrebacken.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Checkatrade Trophy bliver igen uden Uniteds talenter

Næste artikel

Rygte: Uniteds nye udebanetrøje bliver lyserød

ANNONCE