Shaw: Vi svigter os selv i dag

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Shaw: Vi svigter os selv i dag

04 oktober, 2020 - 20:42
Luke Shaw var naturligvis ikke tilfreds med præstationen, da han efter kampen skulle evalurere på Uniteds ikkeeksisterende udtryk. Uniteds venstreback anderkender svigtet, hvor han stiller spørgsmålstegn ved holdets karakter.

Luke Shaw ©Getty

Luke Shaw peger på attitude og engagement som to centrale mangelvarer efter dagens ydmygelse mod Tottenham. Shaw var selv stærkt impliceret i flere af Tottenhams scoringer, hvor Uniteds forsvar blev hængt til tørre.

- En klub som Manchester United burde ikke tabe på den her måde, og det er lidt pinligt. Vi har svigtet mange mennesker i dag, vi har svigtet os selv, udtaler Shaw.

Med Martials udvisning var der hurtigt lange udsigter til en rødklædt sej, hvor det med hele fire mål imod efter 45 minutter blev til en ny negativ rekord for United på Old Trafford.

- Vi er ikke i nærheden af det i øjeblikket. Da vi blev reduceret til ti mænd, var der ikke den slags karakter, der kunne få os i gang igen - måske er vi for stille og naive til at lade dem gøre det mod os. Attiude og engagement - vi er nødt til at gøre mere, afslutter Shaw.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.