Shaw: Truppen sprudler af selvtillid

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Shaw: Truppen sprudler af selvtillid

07 juli, 2020 - 14:59
Det kører som smurt for tiden i Manchester United, som nærmest vader fra den ene succesoplevelse til den anden. Det er også til at mærke internt i truppen, mener Luke Shaw, som aldrig før har oplevet så stor en selvtillid blandt ham og holdkammeraterne.

Luke Shaw fejrer scoring mod Leicester ©Getty

Det er ikke helt så dumt at være Manchester United-spiller for tiden. Spillet kører ret så fint, og det afspejler sig også i resultaterne, hvor man nu 15 gange i træk ikke har forladt en kamp som den tabende part. 

Det har da også medført en sjælden stor portion godt humør i truppen, som senest viste god moral i lørdagens opgør mod Bournemouth.

- Det var et vendepunkt at komme tilbage fra 0-1. Før i tiden ville vi have kæmpet med at få et resultat, men at vi alligevel får en sejr er et tegn på, at vi er på vej i den rigtige retning, siger Luke Shaw til SkySports. 

- Igennem de seneste mange år, især i min tid i klubben, har vi ikke altid spillet op til det niveau, som jeg føler vi gør nu. Vi har aldrig før haft været så selvtillidsfyldte. Både til træning og til kamp er det tydeligt at mærke, at selvtilliden er i top og vi går ind til kampen med en stor tro på os selv. 

Venstrebacken mener også, at manager Ole Gunnar Solskjær selvfølgelig skal akkrediteres for den positive stime, men samtidig mener Shaw, at særligt én spiller også fortjener stor ros. 

- I mine øjne har Bruno (Fernandes, red.) været en stor del af grunden til forandringen og den nye kultur, der vejer over Manchester United. Han presser os hver eneste dag og hele truppen har ændret sig. Alle smiler, alle er glade og nyder hinandens selvskab og det er en af hemmelighederne bag en succesfuld trup.

24-årige Shaw har selv været en vigtig del af holdet under opblomstringen og englænderen har således startet otte af de seneste ni ligaopgør, hvor det ligeledes er blevet til fuld spilletid i otte kampe.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.