Shaw om Chelsea-kampen: Vores største test

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Shaw om Chelsea-kampen: Vores største test

18 februar, 2019 - 16:50
Luke Shaw mener, at aftenens kamp mod Chelsea er den største test for holdet.

I aften møder Manchester United Chelsea på Stamford Bridge i endnu en svær FA Cup-udekamp. Sidst, United var i aktion i turneringen, foregik det også i London, hvor Arsenal blev ekspederet ud af turneringen.

Luke Shaw ser aftenens kamp mod Chelsea som den største test, større end kampene mod Spurs, Arsenal og senest PSG.

- Jeg mener, dette er vores største test. Vi har vundet meget - også på fin vis. Vi har vundet et par hårde udekampe, og nu må vi se, hvordan vi tilpasser os til et nederlag, og vi ser, hvordan vi går ind til næste kamp - og den er vi opsatte på at vinde, udtaler Luke Shaw til MUTV.

Senest, Manchester United var i aktion, blev det til et grimt reality check, da PSG i tirsdags gav en lektion i kontrafodbold og vandt 2-0 på Old Trafford. Shaw insisterer dog på, at selvtilliden ikke er væk på trods af nederlaget.

- Det er det mest selvtillidsfulde United-hold i lang tid, især før PSG-kampen. Det påvirkede os positivt, før vi gik ind i til kampen, men det var ikke vores dag.

- Men vi er alle meget selvsikre, og vi tager det med til træning hver dag. Resultaterne har vist det. Vi kan ikke tage et tab tage pusten af os. Det er bare en læringskurve, og vi må kæmpe videre, fortæller Luke Shaw.

Senest Manchester United besøgte Stamford Bridge, var man sekunder fra en vigtig udesejr, før Ross Barkley i det 96. minut udlignede og sendte United tilbage til Manchester med et 2-2-resultat. Det skal revancheres i aften.

Køb trøjen her