Shaw: Mourinho tager fejl

– Jeg havde en virkelig god snak med ham, og jeg er helt enig med ham – jeg vil gøre alt han beder om. Jeg har altid arbejdet hårdt, men ser jeg tilbage har jeg måske ikke arbejdet ligeså hårdt som han vil have.

I starten af april måned rettede José Mourinho en heftig kritik mod Luke Shaw, og sagde, at han var langt bag sine konkurrenter, når det kom til fokus og ambitioner.

Den unge englænder tog efterfølgende en samtale med sin manager, hvorefter han var en del af de følgende to Premier League kampe.

– Kritikken var virkelig hård, men jeg har prøvet det før, siger Shaw i et eksklusivt interview med Sky Sports.

– Men denne gang håndterede jeg det bedre.

– Lige efter jeg kom til Manchester United var jeg et stort diskussionsemne, hvilket var svært. Det var nyt for mig. Jeg var vant til positiv respons og positive kommentarer i medierne, men alt ændrede sig, da jeg kom til United – der var negativitet.

– Jeg håndterede det dårligt, og det slog mig ud, men denne gang er jeg kommet tilbage, og jeg vil kæmpe og vise alle, at de tager fejl.

– I slutningen af mødet med manageren sagde jeg: “Jeg vil vise, at du tager fejl”. Jeg tror på det, og jeg vil gøre det. Ikke kun for mig selv, men for de fans, der har støttet mig gennem denne tid.

– Jeg kan se lyset for enden af tunnellen, og jeg vil presse mig selv.

– Jeg ville ønske, at vi ikke var i slutningen af sæsonen, men starten, fordi jeg vil spille kampe. Forhåbentlig kan jeg præstere godt og beholde min plads og hjælpe holdet i Europa League og top-fire.

– Du kan sige, at jeg allerede har rundet et hjørne, men jeg vil sige, at jeg kun lige er begyndt.

– Det var, hvad jeg havde brug for efter det manageren har sagt i de sidste par uger – også selvom jeg håndterede det positivt.

– Da han sagde “god kamp”, da jeg blev skiftet ud fik det mig til at få det bedre som person, og det gav mig mere selvtillid end jeg allerede havde.

– Det var vigtigt for mig at få de minutter. Det var 60 gode minutter. Jeg var skuffet over ikke at spille hele kampen, men manageren var positiv, og det var dejligt.

– Jeg havde en virkelig god snak med ham [efter kritikken, red.] og jeg er helt enig med ham – jeg vil gøre alt han beder om. Jeg har altid arbejdet hårdt, men ser jeg tilbage har jeg måske ikke arbejdet ligeså hårdt som han vil have.

– Vi havde en virkelig god snak, og vi diskuterede, hvad han forventer af mig, og bare på halvanden uge kan jeg mærke en stor ændring – ikke kun som spiller, men også personligt.

– Nu er det min tur til at kæmpe resten af sæsonen og vise bossen, hvad jeg kan give holdet.

Luke Shaw får måske chancen, når United søndag d. 16. april tager imod Chelsea på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Pochettino ser op til Sir Alex

Næste artikel

Mata ude resten af sæsonen

ANNONCE