Shaw i spil til weekendens kamp

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Shaw i spil til weekendens kamp

14 september, 2018 - 13:46
Jose Mourinho siger på fredagens pressemøde, at Luke Shaw er spilleklar. Marouane Fellaini og Ander Herrera er tvivlsomme, og Diogo Dalot og Marcos Rojo spiller med U23 fredag.

Luke Shaw ©Getty

Så sent som i går (torsdag, red.) skrev vi, at Luke Shaw ville misse kampen mod Watford lørdag aften på grund af den skade, han pårdog sig i landsholdsaktion for England. Fredag udtaler Manchester United-manager Jose Mourinho imidlertid, at venstrebacken er klar. 

- Modsat hvad medierne skriver, så mener vores lægestab, at han er klar. Det eneste jeg skal vurdere er, om han skal spille, når han ikke har trænet hele ugen, siger den 55-årige portugiser, der også giver en generel skadesopdatering.

Midtbanespillerne Marouane Fellaini og Ander Herrera er begge tvivlsomme, og forsvarsspillerne Marcos Rojo og Diogo Dalot kommer begge i aktion for U23-holdet fredag aften. 

- Hvis de to (Rojo og Dalot, red.) spiller 90 minutter, som vi forventer, så betragter jeg dem som værende helt tilbage og klar til at kæmpe for pladserne på holdet, siger Mourinho. 

En ting der er sikkert er, at manageren må se bort fra Marcus Rashford i de næste tre kampe, fordi englænderen afsoner karantæne for sit direkte røde kort i Uniteds seneste kamp.   

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19