Shaw har taget kritikken til sig

Luke Shaw føler sig fit og klar, og venstrebacken er opsat på at slutte sæsonen godt af.

Jose Mourinho var hård i sin kritik af Luke Shaw for få uger siden. For en uge siden fulgte han op, efter Shaws indhop mod Everton, hvor venstrebacken spillede “med Mourinhos hjerne” som portugiseren efterfølgende forklarede, da han mente, at han måtte træffe alle beslutninger for Shaw fra bænken.

I weekenden spillede Shaw så en times tid mod Sunderland og leverede en fin indsats. Nu ser han frem mod resten af sæsonen og er generelt ved godt mod. Han har taget Mourinhos kritik til sig, og ønsker nu at bevise sit værd i United.

– Jeg har et stort smil på. Det var skønt at få 60 minutter i benene mod Sunderland. Alt i alt føler jeg mig klar og ved godt mod.

– Jeg vil bare fortsætte med at spille nu. Jeg vil arbejde hårdt til træning og spille kampene. Jeg har taget det manageren sagde til mig, og jeg ønsker at arbejde hårdt til det sidste. Jeg vil være her i klubben, og forhåbentlig kan jeg bidrage med gode præstationer for klubben i resten af sæsonen, siger 21-årige Luka Shaw i følge The Sun.

Shaw er med i truppen til morgendagens opgør i Belgien mod Anderlecht, men det vides endnu ikke om han får genvalg i startopstillingen, eller om Mourinho blander kortene med henblik på weekendens brag mod Chelsea i Premier League.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Wayne Rooney ikke med mod Anderlecht

Næste artikel

Carrick: Overvejer at blive manager

ANNONCE