- Shaw er United-spiller i mange år

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Shaw er United-spiller i mange år

09 februar, 2018 - 15:32
José Mourinho fortæller på dagens pressemøde, at han håber på, at Luke Shaw er United-spiller i mange år endnu.

Luke Shaw ©Getty

Mange gange har Luke Shaw lignet en færdig mand i Mourinhos United. Den unge venstreback har døjet med mange skader, og når skadesfri har han til tider haft meget langt til spilletid. Udover det har Mourinho ved flere lejligheder kritiseret den tidligere Southampton-spillers professionalisme.

Men de seneste måneder har Shaw vist noget af det bedste spil i lang tid, og det ligner, at han nu kan blive en fremtidens mand på den venstreback, som i flere sæsoner har været en akilleshæl for United. Det er noget, som José Mourinho håber.

- Jeg har kendt til Luke Shaws kvaliteter og potentiale siden dengang, han slog igennem i Southampton. Den senere tid har han bevæget sig meget i den retning, jeg gerne vil have mine spillere arbejder. Både på og udenfor banen, siger United-manageren ifølge The Independent.

- Han har været fri for mindre skader i et par måneder, og det har helt naturligt hjulpet hans udvikling, hvilket jeg er glad for. Den naturlige konsekvens af dette er, at han får en ny kontrakt og er United-spiller i mange år.

For en måneds tid siden kaldte José Mourinho Luke Shaw for en af de bedste spillere på sin position på daværende tidspunkt. Så det ligner, at Shaw langt om længe er kommet i kridthuset hos den portugiske manager.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19