Shaw efter afblæst titelafgørelse: Vi fokuserer på os selv

Med Manchester Uniteds sejr over Aston Villa blev Manchester Citys titelfejring samtidigt afblæst i denne runde. Luke Shaw ærgrer sig over de mistede point i løbet af sæsonen, men appellerer til fuldt fokus i den kommende uges to kampe.

Manchester United sikrede ikke blot tre point Aston Villa, men også en midlertidig afblæsning af titelfejringen hos rivalerne fra City. Luke Shaw reagerede efter opgøret på den foreløbige mesterskabskamp.

– Vi fokuserer bare endnu mere på os selv. Når vi ser på Citys resultat, er vi selvfølgelig skuffede over de point, vi har mistet denne sæson. Nu har vi kampe på fire dage, vi skal være klar, siger han.

Søndagens sejr mindsker Citys forspring til ti point, hvor United har en kamp i hånd. Luke Shaw genkalder særligt én episode i anden halvleg, hvor han vidste comebacket nok skulle blive en realitet.

– Jeg tror, så snart vi fik det ene [Brunos mål], havde vi altid den tro, at vi kunne fortsætte og vinde kampen. Jeg følte, at vi lagde pres på dem, og vi forsvarede godt, især i anden halvdel. Jeg vidste, at vi ville score, vi scorer altid, siger han og uddyber:

– Jeg vidste, at Bruno [Fernandes] ville score på straffesparket. Vi øvede dem i går efter træning, mig og ham – så hvis han ikke scorede, ville jeg have været efter ham! Jeg vidste, at han ville score. Jeg er der bare for at presse Bruno og sørge for, at han ikke bliver sjusket!

Shaw understreger til gengæld, at United er nødt til at starte bedre trods evnen til at slå tilbage.

– Det [at komme tilbage fra 1-0 nede] er positivt, men vi er nødt til at starte første halvleg bedre, end vi normalt gør. Måske er vi ikke klar til kampen, men vi har kvaliteten og kan ikke fortsætte med at regne med præstationer i anden halvleg, afslutter han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.