Sent comeback forlængede Uniteds stime

Det så ud til, at Manchester Uniteds sejrsstime ville stoppe mod Middlesbrough, men med to sene mål vandt United kampen 2-1.

Lørdag skulle Manchester United forsøge at hente den femte Premier League-sejr i træk, da Middlesbrough kom på besøg på Old Trafford. Jose Mourinho roterede en smule og lavede fem ændringer i forhold til kampen mod Sunderland.

United dominerede første halvleg og fik også bolden i nettet kort før pausen. Zlatan sendte bolden i nettet, men dommeren underkendte noget tvivlsomt målet – tilsyneladende for farligt spil.

Mourinhos mænd fortsatte med at presse efter pausen, men imod spil og chancer kom udeholdet foran. Leadbitter kom pludselig alene igennem og satte bolden i nettet til 0-1.

Det så længe ud til, at United ikke kunne passere Victor Valdes, men med seks minutter kom Uniteds gennembrud. Zlatan headede bolden videre til Anthony Martial, der halvflugtede udligningen i nettet.

Momentum svang Uniteds vej, og blot to minutter senere kom forløsningen. Paul Pogba headede bolden op i hjørnet, og på to minutter havde United vendt kampen.

United holdt ud til en vigtig, vigtig sejr, der betyder, at de røde djævle holder kontakten med de øvrige tophold.