Sejr i premieren mod Spurs

United vandt 1-0 mod Tottenham, og fik dermed en god start på årets Premier League.

United og Spurs sparkede i dag den nye sæson i gang på Old Trafford. United havde flere debutanter med fra start, og luftede samtidig for første gang den nye Adidas-trøje i kampen.

Hjemmeholdet havde Sergio Romero på mål, mens nyindkøbene Memphis Depay, Matteo Darmian og Morgan Schneiderlin også startede inde. Bastian Schweinsteiger startede på bænken.

Gæsterne havde Harry Kane og Christian Eriksen med helt fremme, og den farlige duo viste i perioder hvorfor de sidste sæson var så afgørende for Tottenham. Eriksen havde kampens første mulighed, da han efter fire minutters spil lobbede bolden over mål.

Kane lagde sig ofte over ved Daley Blind, der spillede i midterforsvaret sammen med Chris Smalling. Blind havde dog ganske fornuftigt styr på Kane, og spillede generelt en godkendt kamp i forsvaret.

Sæsonens første scoring blev et selvmål, da Kyle Walker kom til at sende bolden ind bag Vorm i Spurs-målet midt i første halvleg. Indtil da havde Spurs været mest på bolden og styret spillet, men scoringen gav et boost af selvtillid til United, der i perioden efter målet dominerede resten af første halvleg.

I anden halvleg kom gæsterne atter mere med i kampen, de fik presset forsvarskæden længere frem, dog uden de for alvor fik sat Kane og Eriksen i scene oppe foran.

Det største bifald i dag på Old Trafford kom efter en lille times tid, da Bastian Schweinsteiger gjorde sin entre på grønsværen. Dermed blev Schweini den første tysker i United-trøjen i en officiel kamp. 31-årige Schweinsteiger leverede en ok præstation på midtbanen i dag.

Dagens mand for United må dog være forsvarsstyrmanden Chris Smalling, der spillede en rigtig stærk kamp. Han havde flere gode defensive aktioner, og spillede bolden ganske udemærket ud nede fra bagkæden. Solid kamp af Smalling, der forhåbentlig kan holde sig skadesfri og bygge videre på formen den næste tid.

Mod slutniningen pressede Tottenham hårdt på, Christian Eriksen havde blandt andet et fint forsøg, som Romero i målet tog sig fint af. Generelt leverede den argentinske keeper en sikker præstation i målet.

United holdt dog stand og kan dermed notere en bedre start end sidste år. 1-0 hjemme mod Spurs og tre gode point, er en fin start for van Gaal og co. Nu venter Aston Villa på udebane på fredag, inden den første af de to kampe mod Club Brügge om en plads i Champions League.

Har du fået købt den nye Adidas Manchester United-trøje? Køb den her og få den leveret direkte til døren

Årets første startopstillinger: Manchester United - Spurs

LVG: David de Gea er langt fra færdig i Manchester United